Ето и белите патладжани, за които стана дума в няколко рецепти. Много добра статия за видовете патладжани, техните качества и основни начини за готвене и съхранение можете да намерите на сайта "Любими кулинарни рецепти", който аз лично много харесвам.
18.08.2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Оризови топки (с моцарела)
Това е една от много успешните рецепти, които приготвям напоследък по няколко пъти. Идеална е за оползотворяване на недоизяден ориз. ...

-
Нямах намерение тази рецепта да вижда бял свят в блога, но преди известно време Надя сподели, че имала излишни консерви от домати, които иск...
-
Отдавна изпробвана и одобрена рецепта, която отдавна чака да бъде публикувана. На снимката гъбите са с кашкавал отгоре, но той е напълно не...
Няма коментари:
Публикуване на коментар