Ето и белите патладжани, за които стана дума в няколко рецепти. Много добра статия за видовете патладжани, техните качества и основни начини за готвене и съхранение можете да намерите на сайта "Любими кулинарни рецепти", който аз лично много харесвам.
18.08.2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Оризови топки (с моцарела)
Това е една от много успешните рецепти, които приготвям напоследък по няколко пъти. Идеална е за оползотворяване на недоизяден ориз. ...
-
Ето и втора част от класическите вкусотийки, които Бети бе така щедра да сподели. с "Кулинарни страсти... и (по)падения". Надявам...
-
Това е един от най-любимите ми спецалитети - бавно печено месо с апетитна коричка. Идеята е да се имитира печене в пещ, но в домашни услови...
Няма коментари:
Публикуване на коментар