23.09.2009 г.

ИМАМЕ СОБСТВЕНА КУХНЯ!!!!


Направо не е за вярване – имаше моменти, когато не вярвах, че този ден някога ще настъпи. Апартаментът си го купихме преди две години с обещанието, че до три месеца ще се нанесем. Нанесохме се точно две години по-късно. През това време направихме поне 10 проекта за кухнята – с и без бар-плот, с два бар-плота, светла кухня, тъмна кухня, кухня с извити шкафове, кухня с извити плотове – идеи имаше стотици. Като удари кризата почти се отказахме от всичките. Тук бащата на Христина се прояви като истински баща, удари по масата и заяви: „Аз ще направя кухнята на дъщеря ми!” Да е жив и здрав! Отне му около 9 месеца (от които 4 месеца само суши дъбовия материал), но я докара почти едно към едно с последния проект. Вложи човека сърце, душа, въображение и ентусиазъм и ето – резултатът е на лице.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ!!!


Днес пристигна и новия хладилник и до седмица се надявам да разопаковам повечето кашони с кухненски съдини и пособия. Сигурно ще минат поне 6 месеца преди да си позволя и половината от нещата, които искам да имаме в кухнята, но важното е, че печката ни е хубава (има СРЕДНА скара – направо невероятно!), имаме обширни плотове и много, много желание.


9 коментара:

Nanita каза...

Честито!Да сте живи и здрави дълго време да развихряте кулинарната си фантазия!Хубава е кухнята,а вие ще и вдъхнете живот.Поздрави!

Dani каза...

Честито !Да сте живи и здрави и да поддържате "кулинарните страсти" с още по-голямо желание и любов!

Maria каза...

Честито!Да сте живи и здрави! Кухнята е чудна! И ще чакам много и вкусни гозби приготвени в нея! Поздрави :)

Dimitrana S. каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Dimitrana S. каза...

Хубава е! Да ви е честита! Да си я ползвате в здраве, любов и разбирателство!

Поздрави и.. чудесен повод за Наздраве! :-)

Еoc каза...

Честита! Да си я ползвате дълги години и да ви донесе много радост. Бъдете здрави и честити!

Йоана каза...

Еха, че хубава новина. Кухнята изглежда много добре. Браво на майстора. А вие да продължавате да творите с нови сили в новата кухня.
И аз мечтая за кухня. Чак ви завиждам. :)

Краси каза...

Честита нова кухня!С пожелание да се развихряш там на воля,а ние да се наслаждаваме на кулинарните творения!
Поздрави!
Краси!

Ilio каза...

Много благодаря на всички за хубавите пожелания. Невероятно е да усещаш подкрепа от толкова много хора! :)

Оризови топки (с моцарела)

Това е една от много успешните рецепти, които приготвям напоследък по няколко пъти. Идеална е за оползотворяване на недоизяден ориз. ...