Ето и белите патладжани, за които стана дума в няколко рецепти. Много добра статия за видовете патладжани, техните качества и основни начини за готвене и съхранение можете да намерите на сайта "Любими кулинарни рецепти", който аз лично много харесвам.
18.08.2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Оризови топки (с моцарела)
Това е една от много успешните рецепти, които приготвям напоследък по няколко пъти. Идеална е за оползотворяване на недоизяден ориз. ...
-
Вчера се опитвах да обясня на дъщеря ми защо вече я вземам по тъмно от градинката. Обясних й, че преди седмица върнахме часовниците с един...
-
Отдавна изпробвана и одобрена рецепта, която отдавна чака да бъде публикувана. На снимката гъбите са с кашкавал отгоре, но той е напълно не...
Няма коментари:
Публикуване на коментар