tag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post2782449220635177837..comments2023-10-18T18:06:58.864+03:00Comments on Кулинарни страсти: Свински ребра с чесново-меден сосIliohttp://www.blogger.com/profile/05115513628182867362noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post-57916784521825922382010-11-23T10:08:35.787+02:002010-11-23T10:08:35.787+02:00Радвам се, че ви е харесала рецептата. А относно ч...Радвам се, че ви е харесала рецептата. А относно червения пипер съм съгласен съм напълно. Винаги гледам да купя от най-скъпия, за да съм сигурен, че не ям стрити керемиди. KOTANYI е един от добрите.Iliohttps://www.blogger.com/profile/05115513628182867362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post-13389527127982727452010-11-21T18:22:22.465+02:002010-11-21T18:22:22.465+02:00Рецептата е уникална!Зебърцата станаха невероятно ...Рецептата е уникална!Зебърцата станаха невероятно вкусни!Браво!Само ще допълня използвайте червен пипер на KOTANYI,той е истински.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post-6055377731951997862009-08-23T10:10:19.732+03:002009-08-23T10:10:19.732+03:00Привет :) Чудесен блог! Имаш награда при мен.Привет :) Чудесен блог! Имаш награда при мен.Mariahttps://www.blogger.com/profile/13712845329408612536noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post-33170987458265014192009-08-22T22:56:08.851+03:002009-08-22T22:56:08.851+03:00Много се радвам, че си харесала рецептата. Следя б...Много се радвам, че си харесала рецептата. Следя блога ти и често го използвам за вдъхновение :)Iliohttps://www.blogger.com/profile/05115513628182867362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8646513998963059182.post-44062525800186132592009-08-22T00:42:40.911+03:002009-08-22T00:42:40.911+03:00Не си падам много по месото,но кокалите много ги у...Не си падам много по месото,но кокалите много ги уважавам,обичам да ги глозгам. :) Хареса ми и рецептата и начина по-който си описал приготвянето (включително и подробностите). Когато ми дойдат "вълчите" времена, вече знам къде да погледна. :)Йоанаhttp://www.kulinarno-joana.comnoreply@blogger.com